top of page

De afgelopen jaren hebben wij ons verdiept in het krijgen van meer energie. Tijdens die zoektocht hebben we gemerkt dat het niet zozeer de grootse zaken zijn die veel invloed hebben, maar de kleine keuzes van elke dag.

Elke klein stukje draagt bij tot het grotere geheel. Dat zorgt ervoor dat je makkelijk kan volhouden én kan bijsturen wanneer je maar wil.

Alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden: van wat we in onze mond steken tot wat we denken als we opstaan, met welk idee we onder de douche stappen tot gesprekken op de werkvloer of in de winkel.

 

In dit traject gaan we je zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel inspireren. Spiritueel? Je waarom, dat wat je elke dag goesting geeft om op te staan en aan de dag te beginnen. 

Uiteraard maakt de voetbalcoach niet de goals, hij stuurt zijn spelers aan en zij maken het af. 

Verlang jij naar meer levenslust, veerkracht en energie?

Dan is deze 30 dagen insta-training iets voor jou.

Waarom Instagram?

We kozen voor een laagdrempelige formule. Net zoals de kleine keuzes, scroll je ook dagelijks door sociale media. En wat als die jou nu eens energie geeft in de plaats van kost? 

We werken met een beschermd account waar je enkel toegang tot krijgt na inschrijving.

Elke dag delen wij een video of oefening of tip of andere inspirerende content die je helpt om dichter bij jezelf en je noden te komen staan. We leren zoveel op school, maar zorgen voor onszelf zit daar helaas niet bij. Je mag je dus verwachten aan een dagelijkse post en stories die je helpen die je helpen om positieve keuzes te maken om je energiepijl te doen stijgen. Bovendien kan je ook reageren op de posts en zo verbinden met de andere deelnemers. 

Wat heb je nodig?

  • een Instagram-account 

  • een gezonde portie goesting, nieuwsgierigheid en verwondering

  • een schriftje en een pen. 

 

Is dat alles? Yes, zo eenvoudig kan het zijn. 

Praktisch.

Schrijf je in voor 1 november 2021. De training duurt 30 dagen en kost je slechts 50€*. 

Jij krijgt toegang tot het beschermde Instagram-profiel voor 1 februari 2022 en dan gaan we samen van start. 

!!Vergeet bij inschrijving je Instagram-naam niet door te geven!!!

Facturatie gebeurt automatisch via de inschrijvingslink. Zorg ervoor dat je de juiste gegevens achterlaat.

Promo.

Word voor 10 oktober 2021 lid van onze Patreon-community (daar krijg je maandelijks 2 extra podcasts) en maak kans op 1 van de 10 gratis deelnames aan deze Instagram-training. We verloten ze op 11 oktober.

Ben je een Very Important Listener via onze Patreon-pagina? Dan krijg je standaard 10€ korting voor dit traject (kortingscode wordt gedeeld via de Discord). Met andere woorden, dan krijg je dus 1 maand gratis extra podcasts bovenop je Insta-training.

*dit bedrag wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. 

bottom of page