top of page

Welkom op Elke dag vakantie, een concept dat ons op een hete zomerdag al dobberend op ons SUP-board na een werkdag te binnenviel.

Wij, dat zijn Stijn en Eva én Olav, onze mops.

Het wonderlijke pad van het leven bracht ons bij elkaar. Twee maal enthousiast, twee maal reislustig, twee maal nieuwsgierig, twee maal bewust, twee maal levensgenieten, twee maal waterrat, twee maal veganist, twee maal vat vol energie, twee maal lovers of life en van elkaar. Alsof het zo moest zijn, en zo is het ook.

Stijn: surfer, awesomist, foodie, grapjurk, kindervriend, digitale wolf, spirituele motivator, wereldreiziger.

Eva: yogi, schrijver, lachbek, geitenwollensok, slaapkop, liefzak, coach, kroestie, wannabe Mowgli.

In september 2018 beslisten we dat het leven meer is dan werken, hypotheek afbetalen, weekend vieren, rekeningen betalen en naar de supermarkt over en weer gaan. We besloten beiden ons huis in Mechelen te verkopen en verhuizen naar zee. Daar waar het ritme lager ligt, het accent vettiger is en het elke dag vakantie kan zijn. 

Met onze podcasts, webinars, weekends en events willen wij jou triggeren, inspireren, delen wat we onderweg tegenkomen. De toppen, het dal, het struikelen, het smeren van factor 20, het zoeken en het vinden. Kust ze!

Elke dag vakantie gaat niet over je job opzeggen en in je blote billen op een strand haan liggen. Het gaat wel over de kleine gelukskes van elke dag. De diepgang in het leven en de mooie dingen die je zelfs in de dalen van het leven tegenkomt.

Intussen zijn wij mama en papa geworden van onze geweldige dochter Moon. We reizen met ons gezin 6 maanden per jaar in onze camper: Elton. De andere 6 maanden wonen we in ons huis aan zee.

 

bottom of page