top of page

Elke dag vakantie retraite
Montes de Malaga - Spanje
 

15 - 21 oktober 2023

Dat reizen onze passie is, hoeven we niet te vertellen. Maar mensen meenemen op een innerlijke reis, dat is nog bijzonderder. Eva begeleidde de afgelopen jaren al meer dan 100 dames op haar populaire yogaretreats. Samen met Stijn werd er nadien altijd gebrainstormd over een reis waar zowel mannen als vrouwen meekunnen, waar niet enkel yoga centraal staat, maar ook een eigen levensstijl, mindset en passion for life.

 

We nodigen we jou graag uit voor de derde editie van de

Elke Dag Vakantie Retraite.   

Retraite - zelfst.naamw. (v.) - Een retraite is jezelf tijdelijk terugtrekken uit het dagelijks leven met als doel geestelijke verdieping.

aftermovie retraite 2021

onze verblijfplek

Wat vonden de deelnemers?

"ik vond mezelf terug dankzij verrijkende workshops, inspiratie, meditatie, yoga in een fantastisch kader met authentieke mensen. Een aanrader!"  

Els

"Het meest waardevolle cadeau dat ik mezelf ooit heb gegeven. Bedankt voor deze kans, bedankt om Elke Dag Vakantie met ons te delen."

Laura

"Herken je het gevoel dat je ver van jezelf staat? Dat je door een ingrijpende verandering in je leven jezelf niet meer kent? Dan is deze retraite een aanrader. De omgeving, workshops en vrije tijd deden mij ervaren wat rust is en hoe ik het kan toepassen op mijn manier in mijn leven. Je openstellen en gevoelens toelaten gedurende 7 dagen leverde voor mij veel meer op dan 7 dagen kei hard als een super raket door het leven te gaan. In twee woorden: DO IT!" 

Cindy

"Elke Dag Vakantie, wat een mooi idee! Lieve Eva en Stijn, 

deze reis was een boeiend avontuur. Dit nemen we mee naar de rest van ons leven. Bedankt om zoveel te delen. Bedankt om jullie open te stellen. Iedereen gaat rijker en tegelijkertijd ook lichter naar huis. Angsten en beperkende gedachten werden verbrand of begraven in de Spaanse vallei. Jullie hebben elkaar gevonden als levenspartners en vormen zo een inspiratiebron voor elkaar en voor anderen."

 

Maarten en Jolien (koppel)

72F208C0-1F2C-49C5-A52B-82D560F9A0CB 2.JPG
wat voor reis is het?

Op weg naar een leven met een missie, een leven op jouw maat. We nemen je mee op een reis waar holistisch leven centraal staat. Denk: body, mindset, balans tussen yin/yang (mannelijke/vrouwelijke energie), gezondheid, levensenergie, zelfzorg en life-work balance. Een leven met lichaam en ziel. 

We zitten in een prachtige omgeving tussen de heuvels van Montes de Malaga. Een nieuwe locatie voor onze retreat en wij zijn er verliefd op!

In oktober is het er rond en boven de 20 graden. Omgeven door rust en natuur genieten we tussen de workshops door van plantaardige voeding gemaakt door Andrea. De Spaanse herfstzon maakt het aangenaam vertoeven en wie wil springt in het (koude) dompelbad. Maar misschien eerst even opwarmen in de hammam of sauna?

Wie zei er dat een innerlijke reis en genieten niet hand in hand kunnen gaan? 

Benieuwd naar meer foto's? Kijk meteen onderaan op deze pagina. 

IMG_6684.JPG
wat gaan we daar doen?

Voorbeeld dagschema:

 • 8 AM - energize me - bewegen (yoga, work-out, stretch, HIIT)

 • 9.30 AM - uitgebreid plantaardig ontbijt

 • 11AM - teach me (workshop: mindset, doelen behalen, leven volgens de yin/yan energie, boardmembersgame, enneagram, leven in 4D/5D, kookworkshop plantaardige voeding, verhoog je vibratie, overkom je angst en schrijf je nieuwe levensregels).

 • 2PM - lichte lunch

 • vrije tijd/beleving

 • 6PM - meditatie en aansluitend 3-gangen diner

 • 8PM - inspire me (avondactiviteit: verhalenavond Elke Dag vakantie, filmavond, dankbaarheidsritueel)

Dagen kunnen licht afwijken van dit schema. Inbegrepen in de prijs zit een ayurvedische energetische massage (die wordt individueel ingepland rondom de workshops) en een SUP-meditatie-tour in groep.

Scherm­afbeelding 2023-02-08 om 10.48.39.png
de plek.

Wij verblijven in 3 huizen in het prachtige natuurgebied Montes de Malaga. Midden in de rust en weg van de bewoonde wereld. 

Je kan gaan joggen, wandelen of gewoon genieten van de rustige omgeving.

De zaal voor de workshops ligt aan grote centrale huis. De andere 2 huizen liggen op 5 minuten wandelen.

De luchthaven van Malaga ligt op een uur van de locatie.

Local Andrea voorziet ons van heerlijk lekker plantaardige voeding. Want ook al is het gezond, genieten is voor ons prioriteit.

744A0216-B05D-4156-9B44-E927BFF945EA 2.JPG
praktisch.

Prijs.

€1.899 incl. BTW

jouw deelname is bevestigd bij betaling van een voorschot van € 600. 

Er is plaats voor 20 deelnemers. Uiteraard zijn koppels ook toegelaten.

Inbegrepen

 • verblijf van 6 nachten in een gedeelde kamer

 • ontbijtbrunch, lichte lunch en avondmaal 

 • water, thee en fruit de hele dag door

 • dagelijkse sessies met Eva en Stijn

 • gebruik van de wellnessfaciliteiten (sauna, hammam)

 • massage van de geweldige Mette

Niet inbegrepen

 • vlucht

 • transfer van de luchthaven naar de villa (wij kunnen wel coördineren zodat er gecarpoold kan worden per taxi)

 • reisverzekering

 • persoonlijke uitgaven​

 

Het retreat start op zondag om 18u. Land je vroeger? Dan kan je de dag doorbrengen aan het strand of in de stad. 

We eindigen op zaterdag om 10u met een stretchsessie voor je reisdag. Vlieg je later? Ook dan kan je op eigen initiatief genieten van het moois dat Malaga en omstreken te bieden heeft.

fotoverslag van 2022 op de vorige locatie