top of page
Zoeken

lifehack voor FVS (fokking veel stress).


Weken woonden we tussen half ingepakte dozen, aangekoekte borden in een volle wasbak, met heel vaak dezelfde kleren aan (wel vers ondergoed en sokken, ja!). Je ziet het voor je. Ik zat constant in mijn hoofd, met een vaste rug en onvoorspelbare bekken was het een serieuze uitdaging. Stijn schipperde tussen volle vertrouwen en haan zonder hoofd.

We gingen tot aan het randje. Echt.

Tot we de voorlaatste avond in Mechelen het lumineuze idee hadden een massage te boeken. HOE GOE WAS DA.

Binnenkomen bij de liefste Thaise vrouwen die uw voeten wassen in warm water met citroen (ik gaf ze per ongeluk een stamp, haar handen waren zo zacht dat het geweldig kietelde), een gemberthee en heerlijke tsjingeltsjangel-muziek. We kwamen letterlijk in een andere wereld. Mijn lichaam was zo gevoelig dat de massage meer pijn dan fijn was. Maar het gevoel nadien: pricesless. Mijn stress was uitgewrongen, ik werd wakker in Thailand aan de Dijle. Heel even vergat ik alle stress. Alle dozen. De deadline. En mijn vuile kleren. Hemels.


DUS: als je binnenkort bijna omvalt van de stress, je nagels wil uittrekken of je computer wil buitenkeilen. Doe het niet, boek een thaise massage. Alleen of met twee. Je zenuwstelsel zal je dankbaar zijn.


xo

eva0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page