top of page
Zoeken

we hebben een podcast!

Bijgewerkt op: 15 mei 2019

De laatste weken gleden we aan het einde van de dag op automatische piloot voor televisie. Kijkend naar Friends, lachen en Joey nadoen. Tot we beseften dat het ons niet echt iets meer bracht... En dus introduceerden we de Serie-avond. Eén avond in de week kijken we series, de andere avonden doen we dus iets anders.

Zo geschiedde en ontstond onze allereerste podcast.

Een paar weken geleden bestelden we een microfoon via bol.com en vandaag staat onze eerste aflevering online. Eva kuiste haar montageskills op. Het klinkt niet zuiver, bijlange niet. Maar je verstaat ons en Eva belooft plechtig de volgende keer minder hard in de microfoon te blèren.


Binnenkort ook via iTunes.


Woohoow!

Iets nieuws en spannends.


Laat ons gerust weten wat je ervan vindt en welke vragen we in een volgende episode mogen beantwoorden. Dat kan hieronder of via Instagram.


xo

eva en stijn
1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

2 Comments


Ik heb onlangs jullie podcasts ontdekt en kijk nu elke dag uit naar mijn wandeling om naar een van jullie afleveringen te luisteren.

Laatst hoorde ik jullie vertellen over de shakti mat. Kunnen jullie mij zeggen waar ik hierover meer info kan vinden? Op internet vind ik vanalles, maar welke site raden jullie aan om te bekijken en welk merk van mat raden jullie aan?

En Eva, ik ben gisteren je boek Woman Up gaan halen in de bib. Het leest als een trein! Ik denk dat ik 'm mij gewoon ga aanschaffen zodat ik er regelmatig terug in kan lezen.

Like

Lesley LA
Lesley LA
Nov 18, 2019

Ik hou er van om jullie samen bezig te horen! Top koppel! Bedankt voor jullie inzichten, ze brengen me vrolijk door de files s'morgens en s'avonds, en ondertussen werk ik aan mezelf... ik vind het zelfs niet meer erg om in de file te staan :-) Stijn beterschap met je kaak! Eva, succes met je event, wie weet kan ik er volgend jaar wel bij zijn!

En Die hln comments zijn niet belangrijk, dat zijn enkel mensen die niet aan zichtzelf werken ;-) YOU GO GO GO!!!!!!!!!!

Like
bottom of page