top of page
Zoeken

welkom!Welkom op Elke dag vakantie, een concept dat ons op een hete zomerdag al dobberend op ons SUP-board na een werkdag te binnenviel.

Wij, dat zijn Stijn en Eva én Olav, onze mops.

Het wonderlijke pad van het leven bracht ons bij elkaar. Twee maal enthousiast, twee maal reislustig, twee maal nieuwsgierig, twee maal bewust, twee maal levensgenieten, twee maal waterrat, twee maal veganist, twee maal vat vol energie, twee maal lovers of life en van elkaar. Alsof het zo moest zijn, en zo is het ook.

Stijn: surfer, awesomist, foodie, grapjurk, kindervriend, digitale wolf, knuffelkampioen, spirituele motivator, wereldreiziger.

Eva: yogi, schrijver, lachbek, geitenwollensok, slaapkop, liefzak, coach, reikimaster, kroestie, wannabe Mowgli.

In september 2018 beslisten we dat het leven meer is dan werken, hypotheek afbetalen, weekend vieren, rekeningen betalen en naar de supermarkt over en weer gaan. We besloten beiden ons huis in Mechelen te verkopen en verhuizen naar zee. Daar waar het ritme lager ligt, het accent vettiger is en het elke dag vakantie kan zijn.

Met onze blog willen wij jou triggeren, inspireren, delen wat we onderweg tegenkomen. De toppen, het dal, het struikelen, het smeren van factor 20, het zoeken en het vinden. Kust ze!


Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page