top of page
Zoeken

why worry

Je bent in controle van je eigen leven. Jouw zogenaamde realiteit is een weerspiegeling van wat er in jezelf speelt en die heb je dus zelf gecreëerd.


Toch?! Ja!


Een viertal jaar beleef ik het leven op deze manier. Die vier jaren ben ik me ervan bewust dat ik zelf de creator ben en de richting in mijn leven bepaal. Zodoende ben ik ook al vier jaar bezig met het de-manifesteren van dingen die ik voordien -voor 26 jaar- in mijn leven geroepen had. Van toen ik nog niet bewust creëerde en dus bijgevolg een hoop sh*t op mijn bord kreeg.

Sinds kort lijkt het tij gekeerd. Het de-manifesteren lijkt op zijn einde te lopen. En de verhuis naar Oostende voelt hierin als een kantelpunt.


Een bestaan waar ik een nieuwe vrijheid heb - zelf voor gezorgd.

Eén waar ik niet meer achter de feiten aan loop.


Met andere woorden: ik kan - nog meer als voordien - gewoon mijn goesting doen. En net dat maakt me soms onrustig. Dan merk ik dat ik diegene ben die mezelf onrustig maak. Want ik moet toch een kant en klare oplossing hebben waarmee ik geld verdien. En het liefst van al, veel geld vanaf dag 1. Het is een patroon dat diep geworteld zit en ik mij continu mee onder druk zet. Zelfs als het niet moet. De vraag 'wat als' passeert continu. Met een stilzwijgen en en nog grotere nervositeit als antwoord.


Ik voel op hetzelfde moment, dat wanneer ik me er geen zorgen over maak. Het allemaal "vanzelf" komt. Ik weet immers welke richting ik uit ga (www.coachinghuisoostende.be en www.manzijn.be that is). So: why worry?

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page